fönsterputs

gör som så många andra och anlita oss för fönsterputs

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårt att toppa tycker vi. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du lägga tid på dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster rejält blanka och skinande rena. Våra erfarna fönsterputsare ser till att du får glasklara fönsterrutor fria från salt, stänk och smuts – till ett av Malmös bästa pris. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att informera oss om vi behöver ta med stege.

unna dig fönsterputsning i Världsklass

Behöver du hjälp med riktigt bra fönsterputs i Malmö? Vår ambition är att erbjuda dig som kund personlig service, kvalitet och gedigen kunskap som leder till ultimat resultat. Detta åstadkommer vi med hjälp av vår välutbildade och erfarna personal. Alla våra fönsterputsare är SSC certifierade och bär ServiceID för allas säkerhet. Du som behöver hjälp med fönsterputsning löpande är välkommen att bli avtalskund hos oss. Tjänsten passar både dig som önskar fönsterputsning en gång i veckan som dig som önskar det en gång om året. Som avtalskund prioriteras du i tidsbokningen och erbjuds fönsterservice inom 24 h vid behov.

Hemstädning Malmö
Kom hem till en trevlig och fräsch bostad.
Hemstädning Malmö
Vi städar allt i kök, badrum och övriga rum.
Hemstädning Malmö
Stoltsera med det renaste hemmet i stan!

Kontakta oss redan idag och få en gratis offert

detta ingår i fönsterputsning hos oss:

I en fönsterputsning ingår både invändig och utvändig putsning av fönstren. Vi torkar självklart även av karmar och fönsterbräden för att garantera att vi lämnar ett rent och snyggt fönster efter oss. Djupare karmrengöring ingår vanligtvis ej men kan beställas vid behov.

boka fönsterputs

1. Få ditt abonnemangspris

Fyll i kontaktformuläret för en förutsättningslös intresseanmälan, vi skickar tillbaka prisförslag och upplägget inom 24 timmar.


2. Första putsen

Vid 1:a putsningen kontrollräknar vi fönstren, skulle priset behöva justeras så informerar vi om det, du betalar ändå avtalat pris för första putsen.


3. Klart

Nu abonnerar du på fönsterputsning utan bindningstid. En automatiskt sms-avisering skickas ut till dig genast efter varje avslutad puts.

Pris på fönsterputs

Priset på fönsterputs varierar beroende vart du bor i Malmö samt vilka sorts fönster som du önskar putsning på. För att få en bra uppskattning kan du fylla i kontaktformuläret på denna sida.